google+ facebook YouTube Twitter

Demo
Monday, 25 May 2015 00:00

Ομφάλιος 2015, 7 Ιουνίου 2015

Τεχνικός Οδηγός Αγώνα

1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2015» διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά (και πέμπτη συνολικά) από τον Αθλητικό Όμιλο «ΘΗΣΕΑΣ» με την συνεργασία της WORLDOFBIKE Total Cycling Solutions και το Ξενοδοχείο – Εστιατόριο «ΗΝΙΟΧΟΣ» στους Δελφούς, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ) και της UCI. Ο αγώνας θα διεξαχθεί, την Κυριακή 07.06.2015

2. ΑΓΩΝΕΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο αγώνας είναι μιας αγωνιστικής ημέρας, αναλυτικά στην ακόλουθη διαδρομή:
ΔΕΛΦΟΙ (προεκκίνηση) – Οδός Άμφισσας-Λειβαδιάς – αριστερά προς Οδό Αραχόβης-Πολύδροσου (ΑΡΑΧΩΒΑ) – Χιλιόμετρο 0 – Περιφερειακή οδός Επτάλοφου – οδός Αραχόβης-Πολύδροσου συνέχεια – Δεξιά Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας – Περιφερειακή Οδός Κάτω Τιθορέας – Δεξιά προς οδός Μαυρονερίου – Διστόμου – δεξιά οδός Άμφισσας-Λειβαδιάς – ΔΕΛΦΟΙ (Μουσείο) Τερματισμός.
Ο αγώνας είναι κατά κύριο λόγο ορεινός και διέρχεται από τις πόλεις και τους οικισμούς: Δελφοί, Αράχοβα, Καλύβια Παρνασσού, Επτάλοφος, Λιλαία, Πολύδροσο, Άνω Καλύβια, Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα, Αγία Παρασκευή, Μαυρονέρι, Δαύλεια, Ζεμενός με πρόγραμμα ως ακολούθως:

• ΚΥΡΙΑΚΗ, 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015
10.30 126χλμ. ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Ελίτ, U23, U19)
10.32 126χλμ. ΟΠΕΝ Ανοικτής συμμετοχής, με τους όρους της παρούσης προκήρυξης
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ, για τις αντίστοιχες κατηγορίες.

3α. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΙΤ ΑΝΔΡΩΝ
Σύμφωνα με το άρθρο 2.2.003, στον αγώνα θα συμμετάσχουν μόνο ομάδες, ως ακολούθως: Σωματειακές Ομάδες, Εθνικές Ομάδες, Ομάδες εκτός Ελλάδος (το μέγιστο 3) και Μικτές Ομάδες (με την προϋπόθεση ότι δεν περιλαμβάνουν μέλη ομάδων UCI, και τα μέλη τους φέρουν την ίδια εμφάνιση), Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 4 (τέσσερις) μέχρι 6 (έξι) το μέγιστο ποδηλάτες, κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ (με ελεύθερο πάτημα). Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως, μέχρι την 27η Μαΐου 2015. Θα υπάρξει όριο συμμετοχών 15 ομάδων (ή 90 αθλητών). Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει τις Ομάδες (ή τους αθλητές), που επιθυμεί να συμμετάσχουν στον αγώνα (Άρθρο 1.2.048). Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν την φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη (με βασικούς, αναπληρωματικούς, καθώς και το όνομα του Αρχηγού της ομάδας) μέχρι την 3η Ιουνίου 2015 το αργότερο. Ποδηλάτες που θα δηλωθούν, θα μπορούν να αντικατασταθούν μόνο από τους δηλωμένους ως αναπληρωματικούς.

3β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΙΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ και σύμφωνα με το άρθρο 2.2.003, ο μέγιστος αριθμός συμμετοχής αθλητριών ανά σωματείο στον αγώνα είναι 5 ποδηλάτισσες. Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν την φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη, μέχρι την 3η Ιουνίου 2015 το αργότερο. Θα υπάρξει όριο συμμετοχής 10 αθλητριών. Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει τις Ομάδες (ή τους αθλητές), που επιθυμεί να συμμετάσχουν στον αγώνα (Άρθρο 1.2.048).

3γ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΟΠΕΝ)
Για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στην κατηγορία ανοικτής συμμετοχής (ΟΠΕΝ), υποχρεωτική συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται, με απαραίτητη αναφορά στο ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, ομάδα (και όνομα αρχηγού ομάδας) και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας του αγωνιζόμενου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ: 3 Ιουνίου 2015 στην διεύθυνση e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Το αντίτιμο καταβάλλεται στον τραπεζικό λογ/μο ALPHABANK με ΙΒΑΝ GR0201401300130002340017856 - δικαιούχος Κωνσταντοπούλου Γλυκερία. Το παράβολο μπορεί να πληρωθεί ατομικά ή ομαδικά, με αιτιολογία το επώνυμο και όνομα του (των) ποδηλάτη (ων). Ποδηλάτης με δελτίο ΕΟΠ ανανεωμένο για το 2015, μπορεί να συμμετάσχει στην κατηγορία ΟΠΕΝ, εφόσον έχει δελτίο κατηγορίας που δεν αναφέρεται παραπάνω (πχ. masters) ή σε περίπτωση που έχει δελτίο άλλης κατηγορίας και δεν συμμετέχει η ομάδα του στον αγώνα (Ελίτ, U23, U19). Αθλητής, που συμμετέχει στις κατηγορίες ΟΠΕΝ, οφείλει να προσκομίσει έγγραφο πιστοποίησης της ηλικίας του, πχ. (αστυνομική ταυτότητα) εφόσον του ζητηθεί, καθώς επίσης και ιατρική βεβαίωση ή άλλο έγγραφο, εκδιδόμενο το μέγιστο 6 μήνες πριν, που να πιστοποιεί την ικανότητα συμμετοχής σε αθλητικές εκδηλώσεις. Για τους ποδηλάτες με δελτίο ΕΟΠ ή ΠΕΠΑ, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα ΟΠΕΝ αρκεί η επίδειξη του δελτίου τους, ως πιστοποίηση ηλικίας και ιατρικής κάλυψης. Θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένου αριθμού εγγραφών (για 10-15 αθλητές) ως και την ημέρα του αγώνα, με κόστος 20,- € ανά άτομο.

4. ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓΩΝΑ – ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η Γραμματεία για παραλαβή δελτίων και αριθμών αγώνα θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ από την προηγούμενη του αγώνα (Σάββατο 06.06.2015) και θα είναι ανοικτή από 19.00 μέχρι 21.00. Επίσης θα λειτουργήσει και 08.30 με 09.45 πριν στην εκκίνηση (πλατεία Δελφών). Οι αρχηγοί των ομάδων είναι υποχρεωμένοι να περάσουν από την γραμματεία, για να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή των ομάδων και να παραλάβουν τα νούμερα των αθλητών. Το τεχνικό συνέδριο (Άρθρο 1.2.087) θα πραγματοποιηθεί στην Γραμματεία των αγώνων, στις 09.30, με την παρουσία του Αλυτάρχη, για να γίνει ανάλυση και ενημέρωση σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

5. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
Γενικότερα ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και ειδικότερα για αγώνες δρόμου μίας ημέρας. Τα αυτοκίνητα συνοδείας των ομάδων θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες των οργανωτών τόσο για την κίνησή τους όσο και για την στάθμευσή τους με την λήξη του αγώνα (Detour), έτσι ώστε να υπάρξει ασφάλεια στον τερματισμό των αθλητών. Η σειρά των οχημάτων συνοδείας θα καθοριστεί με κλήρωση, ενώ το όχημα συνοδείας ανά ομάδα θα φέρει υποχρεωτικά τον αναγνωριστικό αριθμό, που θα λάβει από την γραμματεία, μετά την κλήρωση. Αυτοκίνητα συνοδείας θα επιτραπούν για όλες τις κατηγορίες ακόμα και στον αγώνα ΟΠΕΝ, σε περίπτωση όμως που τρεις ή περισσότεροι ποδηλάτες ΟΠΕΝ συμμετέχουν ως ομάδα, Στην περίπτωση αυτή, ο συνοδός κάθε ομάδας ΟΠΕΝ, θα πρέπει να παραλάβει σχετική σήμανση για τα οχήματα συνοδείας.

6. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (RADIO TOUR)
Εξοπλισμός επικοινωνίας θα μοιραστεί στις δεκαπέντε ομάδες πριν το τεχνικό συνέδριο και θα επιστραφεί με την λήξη των αγώνων.

7. ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Θα υπάρχει αυτοκίνητο neutral service για τον αγώνα ΕΛΙΤ, το οποίο θα κινείται σύμφωνα με τις οδηγίες του Αλυτάρχη. Βοήθεια θα μπορούν να προσφέρουν τα αυτοκίνητα συνοδείας των ομάδων ΕΛΙΤ ή ΟΠΕΝ. Ο αγώνας θα έχει όχημα – σκούπα, προκειμένου να μεταφέρει κάποιους από τους αθλητές που δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την διαδρομή.

8. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ
Θα επιτραπεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ (Άρθρα 2.3.025-2.3.028).

9. ΟΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ
Όριο χρόνου τερματισμού (Άρθρο 2.6.032) θα ισχύσει για τις κατηγορίες 20% του χρόνου του νικητή της αντίστοιχης κατηγορίας (Ανδρών ή Γυναικών). Στην κατηγορία ΟΠΕΝ θα υπάρχει όριο χρόνου τερματισμού στις 5 ½ ώρες (για όλες τις υποκατηγορίες). Η Αγωνόδικος Επιτροπή, θα ελέγχει περιοδικά την κατάσταση του αγώνα (σε σχέση με το όριο χρόνου). Ποδηλάτες που μένουν πίσω από το όριο χρόνου θα παραδίδουν τα αγωνιστικά τους νούμερα, και θα συνεχίζουν στην διαδρομή, χωρίς να αποτελούν μέρος του αγώνα (κατάταξη εκτός ορίου χρόνου). Ποδηλάτες που καθυστερούν στην διαδρομή του αγώνα, θα δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή σε σημεία που απαιτούνται (καταβάσεις, διασταυρώσεις, γραμμές τραίνων κλπ.) και τον απαραίτητο σεβασμό στον Κ.Ο.Κ.

10. ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ
Οι παρακάτω κατατάξεις θα ισχύσουν στον αγώνα
- Ανδρών (ΕΛΙΤ, Νέων και Εφήβων)
- Γυναικών (ΕΛΙΤ και Νεανίδων)
- ΟΠΕΝ (Σε κοινή κατάταξη – ανεξαρτήτου ηλικίας)
- Ομαδική Κατάταξη Ανδρών. Η Γενική Ομαδική Κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της κατάταξης των τριών καλύτερων αθλητών κάθε ομάδας.
- Ομαδική Κατάταξη ΟΠΕΝ. Η Γενική Ομαδική Κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα της κατάταξης των τριών καλύτερων αθλητών κάθε ομάδας, σύμφωνα με την δήλωση ομάδας των συμμετεχόντων.
- Σπριντ Ανδρών με ειδικό Έπαθλο «HIGH5-Inspire Sports» θα γίνει στην έξοδο του Πολύδροσου (54ο χλμ.)
- Σπριντ Ανδρών με ειδικό Έπαθλο «ΗΝΙΟΧΟΣ» θα γίνει στο Χάνι Ζεμενού (102ο χλμ.)

11. ΕΠΑΘΛΑ
Τα ακόλουθα έπαθλα θα απονεμηθούν:
- Για κάθε επίσημη κατηγορία αθλητών (Ανδρες – Νέοι – Έφηβοι): Κύπελλο στον νικητή, μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές.
- Κατηγορία ΟΠΕΝ: Κύπελλο στον νικητή γενικής κατάταξης, μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές. Κάθε ποδηλάτης που θα τερματίσει τον αγώνα θα λάβει αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού, ποδηλάτες που θα τερματίσουν εως και 4 ½ ώρες θα λάβουν Χρυσό μετάλλιο, μέχρι 5 ώρες θα λάβουν αργυρό αναμνηστικό μετάλλιο, ποδηλάτες που θα τερματίσουν μέχρι 5 ½ ώρες θα λάβουν Χάλκινο αναμνηστικό μετάλλιο.
- Γενική Ομαδική Κατάταξη Ανδρών: Κύπελλο στις τρεις πρώτες ομάδες.
- Κατάταξη Ανδρών/Νέων/Εφήβων: Χρηματικά έπαθλα (συνολικά 100€) Ατομικής Κατάταξης: 1ος = 50,-€, 2ος = 30,-€, 3ος = 20,-€, Τα χρήματα θα δοθούν με την καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου – μέλους ΕΟΠ, που ανήκει ο ποδηλάτης, το οποίο και υποχρεούται να κόψει και Γραμμάτιο Είσπραξης προς τον οργανωτή Αθλητικό Όμιλο «Θησέας». Έπαθλο 20,-€ και προϊόντα της εταιρίας συμπληρωμάτων διατροφής HIGH5 στους νικητές των δύο σπριντ. Η απόδοση των χρηματικών επάθλων, θα γίνει εντός 45 ημερών μετά την λήξη των αγώνων.

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙ-ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Σε περίπτωση, που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και της UCI.

13. ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Σύμφωνα με το άρθρο 1.2.112 των κανονισμών, οι ακόλουθοι ποδηλάτες, υποχρεούνται να παρευρίσκονται στην τελετή απονομών: Ο πρώτοι τρεις νικητές των κατατάξεων. Οι νικητές θα προσέλθουν στις απονομές μετά τον τερματισμό των τριών πρώτων. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Μουσείου Δελφών.

14. ΠΟΙΝΕΣ
Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

15. ΠΑΡΟΧΕΣ - ΚΑΛΥΨΕΙΣ
Το εστιατόριο ΗΝΙΟΧΟΣ στους Δελφούς, εκ των χορηγών του αγώνα, θα προσφέρει γεύμα σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα με την λήξη των αγώνων. Θα δοθούν σχετικά κουπόνια από την Γραμματεία με την παραλαβή των αριθμών. Επίσης, θα υπάρχει ειδική τιμή προσφοράς 15 ευρώ το άτομο, με πρωινό για το Σάββατο βράδυ στο Ξενοδοχείο Ηνίοχος στους Δελφούς. Κρατήσεις θα γίνονται απευθείας από τους αθλητές και τις ομάδες στο 2265 083101 και στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Επίσης, η εταιρία INSPIRE-SPORTS επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδος της HIGH5 θα διανείμει προϊόντα αθλητικής διατροφής, στους συμμετέχοντες της κατηγορίας ΟΠΕΝ.

16. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διευθυντής Αγώνα είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, τηλ.2107488692, 6944526247

Read 1120 times
Casino sites http://gbetting.co.uk/casino with welcome bonuses.